سطله الكرنب (كول سلو)


المكونات
300 جرام كرنب 
2 جزره متوسطه الحجم مبشوره 
2 ملعقه كبيره مايونيز 
2 ملعقه كبيره خل 
1 ملعقه صغيره مسطرده 
2 ملعقه صغيره سكر 
رشه ملح و فلفل 


طريقة التحضير 
اعداد الصوص 
- يضاف الخل علي المايونيز و يقلب جيدا ثم يتم اضافه المسطرده و يقلب جيدا ثم السكر والملح و الفلفل و يتم التقليب حتي يصبح الصوص كريمي القوام. 
- يتم اضافه الصوص علي الكرنب ( المقطع يدويا او المبشور في الكيتشين ماشين) و الجزر و التقليب حتي يمتزج القوام. 
- لابد من تغطيه السلطه بعد التجهيز بفيلم شفاف و وضعها في الثلاجه لمده ساعه علي الاقل. 
- تم تجربتها اكثر من مره و في كل مره تعطي نتائج باهره 

و بالهنا و الشفا